6. KLASS KUUTSEMÄEL

6. KLASS KUUTSEMÄEL

Jõulupeo ajal kinkis meie vald 6. klassile kinkekaardi Kuutsemäele. Mõtlesime  kaua, millal minna, sest vahel olid tuulised ilmad, siis jälle sula. Lõpuks otsustasime minna neljapäeval, 25. jaanuaril. Ilm meid eriti ei rõõmustanud: oli üsna sombune ja tibutas vihma. Pärast kolmandat tundi sõime kõhud täis ning Anethi ema ja Sonja isa viisid meid Kuutsemäele.

Kellel polnud varustust, pidi selle laenama suusalaenutusest. Ruumis hakkas kõigil palav, sest ega see varustus päris mugav pole. Lõpuks saime välja ja oli hulga kergem olla.

Kui eskalaatoriga üles jõudsime, tundus mägi väga kõrge, aga nagu vanasõna ütleb, et julge hundi rind on rasvane, siis sõitsime ikkagi alla. Alguses paljud kukkusid, mõni sõitis kraavi, aga iga korraga mindi aina osavamaks, nii et mõni tundis end peagi profina. Aga iga hea asi lõpeb — nii sai otsa ka meie lõbus ja väsitav käik Kuutsemäele.

Saime head emotsioone, oli lõbus. Ilm pidas ka enam-vähem vastu. Kõik jõudsid koju tagasi tervena, aga järgmine päev liigesed ikkagi valutasid.

Kindlasti tahaks veel Kuutsemäele minna!

Ander Alliksaar
6. klass

VAATA (Ander Alliksaar)

You may also like...