LOODUSPÄEVAD

LOODUSPÄEVAD

Looduspäevad toimusid 20.-23. juulini Lutsu turismitalus.

Esimene päev algas registreerimisega. Pärast kirjapanekut võis telgi üles sättida. Laager algas rivistusega, kus meid jagati rühmadeks. Esimeseks tegevuseks oli lipu tegemine ja siis pidi mõtlema võistkonnale nime. Teiseks tegevuseks oli muusika järgi tantsimine. Meie tantsisime ,,Macarella” ja ,,Tri poloski” järgi. See ülesanne arendas esinemisoskust ja loomingulisust. Õhtul oli õhtusöök ja nii oligi see lühike päev läbi.

Teine päev algas hommikusöögiga. Seejärel mängisime viskemängu “Mölkkyt“. Siis läksime seiklusrajale, kus kaks atraktsiooni olid eriti põnevad, need arendasid väga palju  tasakaalu.

Huvitav oli mängida paintballi, mis arendas tabamisoskust. Minu jaoks oli kõige huvitavam atraktsioon kanuusõit, mis arendas tasakaalu ja käte tööd.

Õhtul olid metsavenna ja metsaõe valimised. Meil oli metsavend Sten. Proovisime teda riietada metsavenna moodi ja see oli väga lõbus. Tegime tema riided peamiselt lehtedest ja puuokstest. Sten pidi ennast natuke ka tutvustama: kes ta on, kust tuleb jms. Ja nii sai see tegus päev läbi.

Kolmas päev algas hommikusöögiga ja pärast hommikusööki toimus orienteerumine. Igas orienteerumispunktis olid erinevad ülesanded, mis olid väga arendavad. Maapind oli väga märg. Paljudel said jalanõud märjaks, aga mis sellest — tuju see eriti ei rikkunud. Õhtul oli lipumäng, mille põhimõte oli saada vastasvõistkonna lipp endale.

Laager oli väga huvitav, põnev, seikluslik ja arendav. Võib-olla ei meeldinud meile öine ristimine nii väga kui päevane tegevus, aga siiski oli laagris väga tore.

Ander Alliksaar
6.klass 

Vaata (Ander Alliksaar)

You may also like...