VALGAMAA KOOLIDE 2016. A VÕISTKONDLIKUD KARIKAVÕISTLUSED MAASTIKUTEATEJOOKSUS

VALGAMAA KOOLIDE 2016. A VÕISTKONDLIKUD KARIKAVÕISTLUSED MAASTIKUTEATEJOOKSUS

22. septembril osalesime oma kooli võistkondadega Tõrvas toimunud Valgamaa koolide maastikuteatejooksu võistlustel. Lisaks meile olid maakoolidest kohal veel  Lüllemäe, Keeni, Hargla ja Tsirguliina. Kavas oli 10x60m pendelteatejooksud ning 5×300/5x500m maastikuteatejooksud.

Pühajärve Põhikooli 1.-5. klassi koosseisu kuulusid väga südikalt ja vapralt jooksnud 5 tüdrukut ning 5 poissi: Maria-Sandra Täär, Grethe Linda Veermets, Tuule-Liis Jaagant, Aneth Kaileen Peterson, Eeva Mai Eensalu, Ruuben Jaagant, Henri Sturm, Gert Truupõld, Ander Alliksaar ja Vahur Okas. Neil õnnestus saavutada maakoolide hulgas 10x60m pendelteatejooksus I koht ning maastikuteatejooksus III koht.

Pühajärve Põhikooli 6.- 9. klassi võistkonda kuulusid samuti 10 tublit õpilast: Pipi Õun, Maria Lohk, Elisabeth Marleen Peterson, Reelika Almar, Kaisa Brett, Andreas Kiivit, Rasmus Leopard, Karl-Markus Toover, Hendrik Aaliste ja Harald Raave. Nemad saavutasid maakoolide hulgas 10x50m pendelteatejooksus IV koha ning maastikuteatejooksus III koha.

Täname kõiki tubli osalemise eest võistlustel!

Janika Kilk

Vaata (Janika Kilk) 

You may also like...