5.KLASSI JALGRATTAMATK KUNSTIMÄE TURISMITALLU

Meie käisime oma klassiga Kunstimäel Madlil külas. Põnev oli esimene rattasõit, sest siis saime väga palju laskumisi teha, aga lõpp oli natukene raske. Mulle meeldis Madli juures küülikuid toita porganditega. See jäi mulle ka veel meelde, kui me tegime suure lõkke ja siis mängisime ümber selle. Aga mulle ei meeldinud üks asi – kui me tagasi kooli hakkasime minema, hakkas vihma sadama ja terve tee, kui me sõitsime, sadas vihma.
Margo

Käisime klassiga reedel peale 4. tundi rattamatkal. Me käisime Kunstimäe talus. Me sõitsime ca 7 km, mul tuli isegi ühe korra kett maha aga õpetaja aitas peale tagasi panna. Kui me kohale jõudsime, läksime vaatama kanu, pärlkanu ja küülikuid. Me saime and küülikutele porgandit. Ühel oli 5 tükki antud. Siis läksime tegema lõket ja saime sealt grillitud viinereid ja sardelle. Samuti saime ise teha lõkke kohal vahukomme ja panna need küpsiste vahele, aga siis pidime ilma küpsistega sööma, sest need said otsa. Siis tähistasime Melodi sünnipäeva. Lõpus nägime isegi lambaid ja saime neile anda leiba. Siis läksime ära sealt, mõned autoga, mõned rattaga ja üks jäi sinna, sest ta elab seal.
Alexander

Mulle meeldis kõige rohke see, et reedel rattamatka ajal kõik pingutasid. Muidugi olid ka teised tegevused toredad.
Mulle ei meeldinud see, et vahukommide küpsetamise ajal hakkas vihma sadama.
Minu meelest olid põnevad mängud ja loomade söötmine, kõige põnevam oli Melodi sünnipäeva tähistamine.
Mis mulle käige rohkem meelde jäi, oli see, et kõikidele meeldis minu kodus.
Madli

Rattamatk oli väga tore, kuid väsitav. Me tegime lõkke ning grillisime vahukomme.
Mina,Vici ja Merelle kogu aeg olime seal kiigu juures ,see meeldis mulle väga.
Mulle meeldisid ka jänesed, kellele me andsime porgandit. Melodil oli sünnipäev ning ta ema tõi sinna torti.
Mirtel

Käisime klassiga jalgrattamatkal. Tore oli see, et terve klass sai värsket õhku ja harjutas rattaga sõitmist. Paljud lapsed olid kiired sõitjad, aga minu jaoks oli sõit väsitav. Põnev oli vaadata sügisest loodust. Isegi ühte erilist konna kohtasin. Kunstimäe talus tegime suurt lõket ja küpsetasime vahukomme. Vaatasime ka erinevaid loomi.
Oli vahva!
Anna

Mulle kõige rohkem meelidis vahukomme grillida.Väga lõbus oli Madli juurde sõita ja mulle väga meeldis nende kass. Madli elab ilusas kohas ja seal on palju-palju ruumi. Seal on ka lambad ja nad olid väga armsad. Neil on ka jänesed, me andsime neile ka süüa neil on kolm jänest.
Gerti

Teekond Madli juurde oli mõnus oma tõusude ja langustega. Kunstimäel  ootasid meid lambad, kanad ja jänesed. Õues sai mängitud minu jaoks väga põnevat kassi ja hiire mängu. 
Söök oli maitsev,vahukomm küpsiste vahel oli suussulav. Kuigi vihmasadu meid külastas, see ei seganud meie tegevust. 
Victoria

Rattamatk oli üldjoontes tore, ainult teekond oli lühike. Võõrustajad olid väga toredad. Söök oli ka hea, mulle meeldis ka mängida mänge ning näha ja sööta lambaid. Selliseid klassiõhtuid võiks olla veel.
Laas

VAATA (õp Lembi)

You may also like...