LAULU JA TANTSUPIDU 2019

Ettevalmistused toimusid juba eelmisest aastast saati ning üleüldse, et me pääsesime tantsupeole, on väga suur tunnustus meie Pühajärve tantsurühmadele.

Väljusime varakult, et jõuda õigeks ajaks proovidesse ning ennast valmis seada Tallinna Saksa gümnaasiumis. Alustasime oma proovidega velodroomil, ilm oli kogu aeg väga ilus ja kuum. Proovid olid pikad ning väsimus oli kerge tulema, aga see kõik oli seda väärt. Vahepeal tegime proove Kalevi staadionil, aga neid saime palju vähem teha. Raskeks tegi see, et  vahemaad olid palju pikemad kui velodroomil ehk pidi ,,jalad kõhu alt ära võtma”. Meil oli 3 etendust. Söömine oli hästi korraldatud,valikut jagus nii veganile kui mitteveganile, lisaks oli jäätis ka olemas. Viimane etendus pani nii mõnelgi pisaraid valama, kuna Linavästriku rühma jaoks oli see viimane kord Tallinnas esineda algses seisus ehk millega alustati rahvatantsu teekonda.Viimasel päeval oli rongkäik läbi Tallinna linna ning siis oligi jälle vaja asuda kahe ja poole tunnisele koduteele.

Kokkuvõttes iga pingutus väärib midagi ning et suutsime jõuda lõpuni peale neid katsumusi, oli igati positiivne.

Ander Alliksaar
8.klass

VAATA (Krista Sumberg)

You may also like...