VASTLAPÄEV

Veebruarikuu teine teisipäev möödus ka Pühajärve koolis lõbusalt. Peale söömist suundusid õpilased Kääriku spordikeskusse. Kohapeal jagati kõik rühmadesse ja kordamööda oli rühmadel võimalus tegeleda nii kelgutamise, uisutamise, erinevate pallimängude ja ka vahva suusamänguga. Vaieldamatult oli õpilaste lemmik kelgutamine. Lõpupoole mängiti ka väga hoogsalt jäähokit.

Uisuväljaku vallutasid aga väiksemad klassid, kes koos abilistega uisutama õppisid. Enamikul õpilastest olid kaasas kelgud, mis kohe saabudes käiku läksid ja ka sõbrale laenati. Palli- ja suusamängud ei olnud nii populaarsed kui kelgutamine ja uisutamine. Lõpuks andsime ka meie pallimängude koha pealt alla ja nautisime kelgutamist.

See oli väga tore vaheldus tavalisele koolipäevale.

Tuule-Liis Jaagant ja Maria Lohk
7. klass

 
Vastlapäev toimus sel aastal Käärikul. Algul oli kolm tundi ja hiljem söömine. Sööklas oli söögiks supp ja vastlakukkel. Pärast söömist kõndisid kõik õpilased ja õpetajad koolist Käärikule. Käärikul moodustati kolm rühma ja igal rühmal oli enda tegevus. Tegevusaladeks olid uisutamine, kelgutamine ja suure jalgpalli mängimine.

Kelgutamisel tehti suurele kivile hüppekas ja lõpuks sõitsid kõik üle hüppeka. Uisutamisel hakati hokit mängima. Varsti tüdinesid peaaegu kõik suure jalgpalli mängust ära ja läksid kelgutama.

Päeva lõpuks korjati asjad kokku ja mindi bussiga kooli tagasi. Päev möödus huvitavalt ning paljudele meeldis see päev.

Rasmus Leopard ja Andreas Peterson
7.klass

You may also like...