KOOLIMAJA SÜNNIPÄEV  Pühajärve kooli sünnipäeval, 26. mail 2017, kinkisid 12 tänavust lasteaia lõpetajat koolile pirnipuu. “Kadi”. Ühiselt kaevati puule auk, kuhu pandi ka pudel laste nimedega. Iga lasteaialõpetaja pani pirnipuule kolm labiatäit mulda. Labidas oli suurem kui lapsed, aga kõik said ülesandega hästi hakkama. Praegu on pirnipuu veel lastest väiksem, aga küll ta kasvab koos lastega.

KOOLIMAJA SÜNNIPÄEV 

Pühajärve kooli sünnipäeval, 26. mail 2017, kinkisid 12 tänavust lasteaia lõpetajat koolile pirnipuu. “Kadi”. Ühiselt kaevati puule auk, kuhu pandi ka pudel laste nimedega. Iga lasteaialõpetaja pani pirnipuule kolm labiatäit mulda. Labidas oli suurem kui lapsed, aga kõik said ülesandega hästi hakkama. Praegu on pirnipuu veel lastest väiksem, aga küll ta kasvab koos lastega.

Pille Kangur, lapsevanem
Foto: Pille Kangur

You may also like...