MINU KODUVALD OTEPÄÄ

MINU KODUVALD OTEPÄÄ

Nädalateema raames võtsime ette õppekäigu, et tutvuda kodukohas asuvate asutustega. 1. märtsil võttis talvepealinn Otepää meid vastu lume ja päikeselise ilmaga. Otepää Vallavalitsuse ees kohtusime valla haridus-, kultuuri- ja spordinõunik Janika Lauriga, kes tutvustas tähtsamaid asutusi ja nende otstarvet vallaelanike jaoks. Esimesena suundusime vallamajja. Lastele tutvustati maja, ruume ja töötajaid. Igas kabinetis saime teada, millega seal ametnik tegeleb. Pikem peatus tehti kabinetis, kus vallavanem Kalev Laul rääkis oma tööst ja maiustati üheskoos. Edasi tutvusime asutustega, kus töötavad ametnikud inimeste turvalisuse nimel. Külastasime Otepääl konstaablijaoskonda, päästekomandot ja kiirabijaama. Oma õppekäigu lõpetasime Otepää Turismiinfokeskuses. Keskuse töötaja Lea rääkis, kuidas turistid saavad Otepääl aktiivselt puhkust nautida.

Aitäh Teile, Janika Laur, meeleoluka õppekäigu eest!

Lasteaiapere

You may also like...