TORE PÄEV ENNE TALVEVAHEAJALE MINEKUT 

TORE PÄEV ENNE TALVEVAHEAJALE MINEKUT 

19. veebruaril toimus meie koolis nii mõndagi toredat ja huvitavat.

Päev algas ”Klaveriloomade” meeleoluka kontserdiga. Huvitavaks tegi esituse see, et alguses jutustati lugu. Jutte oli palju ning igaühes uus tegelane –  kas kaelkirjak, kirp, kärbes, põder, krabi või toonekurg. Järgmisena mängiti professionaalselt eelneva jutustuse kohta loomingulise pala ja kohe hakati ka neid tegelasi joonistama. Lõpus tehti meist foto ning lisati joonistustega samale pildile. VAATA

Järgmine tund algas hümniga. Kooliansambel esines kahe lauluga. 9. klass näitas koolile Eesti raskest ajaloost filmi, mida nad olid teinud 7. klassi õpilase Atsi abiga. Sõna võttis riigikogu liige Lauri Luik, kes hiljem pidas 7.-9. klassile loengu. Aktuse lõpus said üheksandikud rääkida sellest, kus nad käisid töövarjupäeval.

Päev lõppes humoorika ja ilusa Viljandi Jakobsoni kooli balletistuudio etendusega. Etendati muinasjuttu “Tuhkatriinu”. Tore oli see, et esinejaid oli väga palju, nii nooremaid kui ka vanemaid ning osa võtsid õpetajadki.

Tehti kokkuvõte kaheksandike korraldatud sõbrapäevast. Kuulutati välja, et kõige sõbralikum õpilane on Ats ning kõige sõbralikum õpetaja Janika.

Minu arvates oli päev väga tore.

Mirjam Leopard, 9. klass

Vaata (Karin Järv)

You may also like...