SEPTEMBER – KESKKONNASÕBRALIKU LIIKUMISE KUU

Kuigi kevadel lõpetasime  liikumisaasta suurejooneliste olümpiamängudega, et ole Pühajärve kooli lapsed naelikuid nurka visanud. Kaugel sellest! Juba 19.09 osaleti maakondlikul maastiku- ja pendelteatejooksus Tõrvas. Kooli esindasid 1.-5.kl võistkond koosseisus Saskia, Kaisa, Elsa, Loreida, Matilda, Raimond, Miko, Tomi, Laur ja Ruudi. Saavutati suurepärane I koht pendelteatejooksus ja märkimisväärne III koht maastikuteatejooksus.

Osales ka 6.-9.kl võistkond, kuhu kuulusid Rasmus, Andreas, Mattias, Rainer, Ruuben, Tuule-Liis,  Aneth Kaileen, Eeva Mai, Kristelle, Sonja ning Sirli. Ja koolipere suureks rõõmuks naasti Tõrvast I kohaga pendelteatejooksus ja samuti I kohaga maastikuteatejooksus. Hurraa!

Liikumisnädala avalöögiks sai kooli spordipäev 23. septembril. 3.-4. tunni ajal võtsid omavahel mõõtu 1.-4. klassi lootustandvad noorsportlased, 5.-6. tunni ajal 5.-9. klassi õpilased. Kõikide alade kokkuvõttes tahame tunnustada klasside parimaid: 1. kl  Lenna Jete ning Gregor Viliam; 2. kl Astrid, Victoria Desiree ning Margo ja Rauno; 3. kl Marili ja Ats; 4. kl Loreida, Tormi ja Ruudi; 5. kl Saskia ning Raimond; 6. kl Maria, Henri; 7. kl Paula ja Hannes; 8. kl Eeva Mai, Aneth Kaileen ja Rainer ja lõpuklassist  Tuule-Liis ja Rasmus. Võitjad olid kõik spordipäeval aktiivselt kaasa löönud õpilased,  sest nagu  kõlab olümpiaprintsiip: “Tähtis pole mitte võitvaid osavõtt“. (Tarkusetera nüüdisaegsete olümpiamängude algataja Pierre de Coubertin´ilt). 

Ja juba järgmisel päeval, 24. septembril  toimus Valgas jalgpallivõistlus 6.-9. kl võistkondadele. Kooli au kaitsesid Rasmus, Rainer, Andreas, Mattias, Gert, Hannes, Ruuben, Gert K, Kerret Robin ja Henri. Võistkond saavutas oma alagrupis  II koha ja üldises arvestuses väga tubli 4. koha. Tublid poisid!

Septembrikuu viimane maakondlik spordivõistlus toimus 27. septembril taaskord Tõrvas, kus võisteldi individuaalselt ja võistkondlikult murdmaajooksus. Ja jällegi olid meie lapsed väga tublid – I koht maakoolide arvestuses! Juhhuu!

Kiidame: Rasmus II koht 3000m jooksus, Ruuben II koht 1000 m jooksus, Roland III koht 1000 m jookus. Tubli tulemuse saavutasid ja palju punkte üldarvestuses tõid ka Loreida, Rainer, Miko, Gert, Aneth Kaileen, Hannes, Maria, Eeva Mai, Liis, Tomi, Matilda ja Ruudi.

Aitäh Sulle, õpetaja Janika!

Teie üle uhke koolipere

You may also like...