NOORKOTKASTE JA KODUTÜTARDE TALVELAAGER

NOORKOTKASTE JA KODUTÜTARDE TALVELAAGER

Noorkotkaste ja Kodutütarde talvelaager toimus 2.-4. veebruarini  Ritsu spordibaasis. Meie Pühajärve rühmast olid laagris Siim-Kristjan Kutsar, Sten Brett, Siim Urm, Silver Ostrat ja mina, Ander Alliksaar.

Mina sain osaleda 3. veebruaril, kuna teistel päevadel olin väga hõivatud. Kõigepealt käisime esmaabis. Seal tehti meile võltshaav, pärast proovisime seda õigesti kinni siduda. Õppisime, mis asendis peab inimene olema siis, kui ta on teadvuseta. Pärast,  kui aega jäi, mängisime ,,Rikkis telefoni” ja rahvastepalli.

Kogunesime väljas, et mängida raadiosaatjatega peitust. Meie meeskond pidi otsima. Leidsime vastasmeeskonna lapsed laohoonete juurest kuuse alt — nii et saime hakkama. Kui aega jälle üle jäi, oli lumesõja kord.

Pärast käisime õppetoas, kus sai õppida nöörist asjade, nagu näiteks võtmehoidja ja käepaela tegemist. Viimasena tegime lindudele söökkaunistuse.

Huvitavaks tegi asja see, et õpetajad oli vabatahtlikud tüdrukud Tõrva gümnaasiumist. Üks oli hispaanlane ja teine austraallane ning nad rääkisid inglise keeles, mis aitas arendada inglise keele suhtlemisoskust. Kõigepealt tutvustasime iseennast inglise keeles, rääkisime, kuidas linde kaitsta ja neid toita.

Kes soovis, tegi pärast õhtusööki järgukatset, et saaks endale tähekesi teenida. Päeva lõpus oli rivistus, kus tehti kokkuvõtteid ning jagati tunnistusi ja tänukirju. Meie Pühajärve rühma juht Nadežda Alliksaar sai tänukirjad Kodutütarde peavanemalt ja Noorte Kotkaste teenetekirja  Noorte Kotkaste Keskjuhatuselt.

Pärast olid veel disko ja mängud.

Talvelaager oli väga huvitav ja lõbus ning eriliseks tegi selle laagri see, et sai inglise keelt harjutada.

Ander Alliksaar
6.klass

VAATA (Ander Alliksaar)

You may also like...