LEMMIKLOOMAPÄEV

LEMMIKLOOMAPÄEV

4.novembril toimus meie klassil lemmikloomapäev. Lemmikloomapäev hakkas meil juba 1.tunnist ja käis kuni 4.tunnini. Lemmikloomapäeval pidid kõik kandma oma lemmiklooma kostüümi. Need, kes tahtsid, sai kaasa võtta ka pärislooma. Meil oli neli looma: 2 küülikut, 1 rott ja 1 kass. Nädal aega varem pidime tõmbama loosiga ühe etteaste, mille me pidime lemmikloomapäeval ette kandma. Me kutsusime loomapäevale ka Hannese, kes oli ahv ja tõi meile kõigile ahvide lemmiktoitu banaane. Me olime paljud erinevad loomad: Tuule oli tšintšilja, Sonja oli rott, Hetti ja Aneth olid küülikud, Kristelle oli notsu, Gert oli hiir, Ander, Vahur ja Eeva olid kassid, Mihkel oli saabastega kass ja õpetaja Maie oli orav. Vahetundides käisid meid vaatamas algklassid ja meid tuli vaatama lasteaja liitrühm, kes andis meile pärast kommikarbi. Meil käis külas raamatukogu tädi Lii, kes luges meile ette raamatut „Gibraltari laevakoerte ühing“. Ka loomad kuulasid huviga. Kõik mänguloomad tegid endale aseme, kus nad tavaliselt viibivad. Nad pidid endale natuke ka süüa kaasa võtma. Me saime pärisloomadega mängida ja neid sööta ja vahepeal lasime nad ka puuritest välja. Kass sai sõbraks küülikutega ja luuras rotti. Kassile meeldis väga ka õpetaja kapp, kus ta veetis mõnusalt aega. Kui 5.klassil oli tund, siis nad väitsid pärast, et kass kallistas banaani, mille Hannes andis. Päev möödus muidu plaanipäraselt. Lemmikloomapäev meeldis kõigile ja meil oli väga tore päev.

4.klass

Vaata (Maie Eensalu)

You may also like...