LIIGUME KOOS PIPI MÄNGUMAAL

LIIGUME KOOS PIPI MÄNGUMAAL

Reedel 6.novembril toimus Pühajärve põhikool lasteaias üritus lasteaialastele ja nende peredele – „Liigume koos Pipi mängumaal“. Eelkõige oli see pühendatud isadepäeva tähistamisele, võimlas oli üles pandud õpetaja Jaanika poolt liikumisrada ja huvitavad tegevused läbi liikumise. Seinu kaunistasid vahvad ütlused ja vanasõnad. Rivi peredest oli tõesti pikk, ulatades üle terve saali. Avakõne pidas direktor Miia Pallase ja siis läks lahti lustimiseks. Kõik pered leidsid endale meelepärase tegevuse saalis. Lapsevanemad leidsid aega ka omavahel suhelda, meeleolu oli kõigil rõõmus.

Peale kehalist pingutust said isad medalid kaela ja diplomid kätte. Suundusime aulasse, kus peale tantsu isadega saime ka keha kinnitada. Lauad olid kaetud väga huvitavate suupistetega ja morssi jagus ka kõigile.

Kena pidu oli!

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...