KÄSITÖÖ KONKURSS “LÕNGAST MÄNGUASJAKS”

Meie kooli 7. klassi õpilased Minna Mari ja Lenna Mari Kangur osalesid ajakirja KÄSITÖÖ konkursil “Lõngast mänguasjaks” ja saavutasid II koha oma tööga PART. Nende töö tunnistati ka Eesti Käsitöö ja Rahvakunsti Liidu  lemmikuks. Žürii kommentaar: “Part on vastupandamatult lahe, originaalne ja iseloomuga tegelane. Paljudest väikestest detailidest moodustub ilus tervik.”
Oma tööd konkursile saates kirjutasid Lenna ja Minna: Part on heegeldatud villasest lõngast. Looma sisemus on täidetud vatiga. Prillide ja jalgade sees on kasutatud traati. Kampsun on kootud pärlkoes. Idee valmistada lind konkusile tekkis sellest, et pildid ilmuvad sügiseses Käsitöös, kui linnud on oma sügisrändel lõunamaale. Kavandi mõtlesime ise. Maride imepisikeste padjaloomade pilt on aga ajakirja peatoimetaja veergu kaunistamas. Konkursile saadeti 36 tööd 23 osavõtjalt.  Palju õnne Minna Mari ja  Lenna Mari!

Uudist jagas uhke ema Pille Kangur

You may also like...