VALGAMAA KOOLIDE ALGKLASSIDE VÕISTKONDADE RAHVASTEPALLI 2015 VÕISTLUSED

VALGAMAA KOOLIDE ALGKLASSIDE VÕISTKONDADE RAHVASTEPALLI 2015 VÕISTLUSED

8. aprillil toimusid Keeni Põhikoolis rahvastepallivõistlused. Sellest võtsid osa 2.-3. ja 4.-5.klassi poiste ja tüdrukute võistkonnad.                                                                        

Pühajärve Põhikooli 2.-3.kl tüdrukute võistkonda kuulusid ning tubli 3. koha saavutasid Tuule-Liis Jaagant,  Aneth Kaileen Peterson, Sonja Nämi, Kristelle Kõiv, Hetti-Maarja Kartau, Annabel Haak, Katriin Ostrak ning Paula Puksov. 2.-3. kl poiste võistkonda esindasid ning 6. koha saavutasid Siim-Kristjan Kutsar, Mihkel Kattai, Gert Truupõld, Mathias Järveoja, Roland Leopard, Rasmus Jeret, Silver Ostrat ja Ruuben Jaagant. 4.-5. kl tüdrukud Maria Lohk, Pipi Õun, Riinu Vaht, Sofia Nämi, Elisabeth Marleen Peterson ja Kaisa Jakobi saavutasid tubli 4. koha. 4.-5. kl poisid Andreas Kiivit, Gen-Marten Paul, Rasmus Leopard, Vladimir Mihhailov, Mairo Kõiv, Andreas Peterson, Mattias Toover, Jörgen Arne Varjun saavutasid samuti  4. koha.

Võistlustele minnes oli väike närv sees. Kohale jõudes vahetasime riided ning suundusime saali soojendust tegema. Mängida tuli erinevate võistkondadega ning need mängud olid küllaltki pingelised. Vahepeal kosutasime endid koolist kaasa võetud toidupakkidega ning elasime omadele rõõmsalt kaasa.

Kokkuvõtteks võib öelda: on tore, et õpilastel on soov ning võimalus võistlustel osaleda, et saame võistkonnad ikka kokku ning oleme kogemuse võrra taas rikkamad.

5. klass

You may also like...