ROBOTEX 2014 KONKURSID

ROBOTEX 2014 KONKURSID

Robotexi meeskond kutsub osalema loovatel konkurssidel. Kui Sulle meeldib joonistamine nii paberil kui arvutis, siis osale kindlasti:
Joonistuskonkursil teemadel  lasteaialapsed „Robot ja mina“ | 1.-6.klass „Robot ja mina“ | 7.klass ja vanemad „Kui mina oleksin robot…“
Digitaaljoonistuskonkursil teemadel  
6.klass ja nooremad „ Robotõpetaja“ | 7.klass ja vanemad „2100“
Kui Sulle aga meeldib foto- ja videomaailm, siis tule ja osale:
Fotokonkursil teemal  „Robotselfie“
Videokonkursil teemal  „Maailm läbi roboti silmade“
Loovate konkursside reeglid ja tähtajad leiad: 
http://www.robotex.ee/
AUHINNAFOND 1400€
Joonistuskonkursi ja digitaaljoonistuskonkursi võistlustöid saab esitada kuni 10.11.2014.
Foto- ja videokonkursi võistlustöid saab esitada kuni 01.11.2014.
Parimatest töödest koostatakse Robotex`il ka näitus.


Robotex on Baltikumi suurim robotivõistlus, mis toimub Tallinna Tehnikaülikooli koordineerimisel koostöös Tartu Ülikooliga. Robotex 2014 leiab aset 29. ja 30. novembril TTÜ Spordihoones, Männiliiva tn 7. Robotex 2014 raames toimuvad robotitevahelised jalgpallimatšid,*folkrace* võistlused ja paljud muud erakordsed robotite heitlused. Lisaks toimub suur tehnoloogianäitus, töötoad ja loovad konkursid. Üritus on kõigile *TASUTA*.
Robotexi missioon on pakkuda kvaliteetseimat tehnoloogiaalast kogupereüritust Eestis. Soovime äratada noortes huvi tehnikaerialade ja teaduse vastu ning olla number üks teerajaja insenerierialadele õppima minemisel.
TTÜ Spordihoones aset leidvast projektist peaks eelduste kohaselt osa võtma üle 600 robotiehitaja ning üle 12 000 pealtvaataja.
Robotex 2014 kuldsponsorid on ABB, ICD Industries ja Technobalt Group. Robotex 2014 suursponsorid on iRobot, Duroc Machine Tool, Stoneridge Electronics, Tehnikarent ja Interflux Eesti.

Robotex 2014
Triin Lehtmets
Loovate konkursside ja töötubade koordinaator

You may also like...