6.KLASS KELGUTAMAS

Me kelgule, me kelgule võib tulla veel üks laps. Las tulla see, las tulla see, kes julge on ja kraps!

Kui eelmine kord ehitasime me lumelinna, siis seekord läksime koos klassiga lauluhoos kelgutama. Tegime rongi, sõitsime kahekesi mäest alla, käisime uperkuuti – nagu ikka kelgutades juhtub. Igatahes, oli väga tore lasteaiaaegu meenutada!

Peale nõlvalt alla laskmist, läksime kooli staadionile kelguga teatevõistlusi tegema. Mõlemast tiimist üks istus kelgule, teised hakkasid vaheldumisi kelku teatud kohani vedama. Jagasime klassi pooleks ning saimegi võistlusega alustada. Algus oli paljutõotav – mõlemal tiimil läks hästi ning tasavägiselt. Lõppude lõpuks jäi ikkagi üks võistkond teisele alla.

Peale kelgutamis oli aeg sööma minna. Väga tore on käia koos klassiga talverõõme nautimas!

Elsa, 6.kl
VAATA (Janika Kilk)

You may also like...