ÕPETAJATE PÄEV MEIE KOOLIS

Õpetajate päev toimus meie koolis 5.oktoobril. Selle käigus said 9.klassi õpilased tunda õpetaja ameti võlusid ja valusid. Samal ajal proovisid õpetajad õppida midagi uut, mis ei seostu keemia või matemaatika valemitega.

Päev ise algas aktusega aulas. Esinesid 4.klassi õpilased lauluga “Minu õpetaja”. Direktor tänas õpetajaid tehtud töö eest ja andis valitsemissau üle “uuele” direktorile. “Uueks” direktoriks sai Ander.  Oma sõnavõtus rääkis ta erinevate õpetajate vajalikkusest ja soovis suurepärast õpetajate päeva.  Tutvustati uusi noori “õpetajaid” ja pidulik aktus lõpetati Anderi kandlelooga.

Peale seda viisid uued “õpetajad” õpilased tundidesse. Sellel ajal said aga “vanad” õpetajad testida oma teadmisi. Selle aasta testimisviisiks oli Kahoot! (viktoriin leiutiste teema peale) ja selle võitis Lembi Oja. Järgmistel tundidel said juba kõik “uued” õpetajad proovida õpetamise raskusi ja selle juures suuta õpilastele midagi selgeks ka teha. Algklassides sujus töö suurepäraselt, kui välja arvata mõningate õpilaste omavaheline nääklemine. Siiski käib see kõik asja juurde! Suuremates klassides sujus asi samuti, sealgi oli mõnede klassidega probleeme. Õnneks suutsid meie “uued” õpetajad olukorraga toime tulla ja anda vajaliku info tunnis edasi.

Kokkuvõttes on see nii suurepärane võimalus proovida õpetaja tööd, sest teistel ametitel pole antud sellist võimalust!

Ander Alliksaar
VAATA 1 2 (Karin Järv, Ander Alliksaar)

You may also like...