MIHKLILAAT

Meie koolis on traditsiooniks igal aastal korraldada mihklipäeva laata. Nagu eelnevatel aastatel, nii ka sel aastal oli kogu laat 5. klassi korraldada.

Meie alustasime laada korraldamist tööülesannete jagamisega. Otsustasime kõike teha koos.  Esmalt tegime valmis laadakuulutuse ning tabeli, kuhu said müüjad ennast kirja panna. Kokku registreerus 35 müüjat.

Laadapäeval viisime aulasse vajalikud lauad ning sättisime lavale meie klassi õnneloosi laua.

Laada kuulutas avatuks trompetiheli. Selle hääle peale tormasid ostjad aulasse raha kulutama. Osteti kõiki isetehtud küpsetisi ja maiustusi. Suurt tähelepanu sai ka meie õnneloos, kuna peaauhinnaks olid kontrolltöö küsimused. Loosiga teenisime päris suure summa, aga selle kulutamist pole me veel paika pannud.

Laat oli tore ja edukas. Müüjad said kauba maha müüdud ja ostjad said täis kõhu. Kindlasti tuleb seda traditsiooni jätkata, kuna see pakub rõõmu tervele kooliperele.

Rasmus Rätsepso
5. klass

VAATA (Tiina Kukk)

You may also like...