ESIMENE KLASS KOOLIRANNAS

Teisipäeval, 8. sept täitus meil esimene nädal koolis. Otsustasime seda tähistada. Et tabada kaks kärbest ühe hoobiga (õppida ja lustida), seadsime sammud Kooliranna poole.

Tunnetusrada läbides vaatlesime looduses toimunud muutusi ja otsisime erinevaid värve, tuletasime meelde puude nimetusi jne. Hoidsime silmad lahti ja meeled avatud. Elevust tekitas jänesekapsa väli (teadagi, miks 🙂 ).

Kooliranna puhkeplatsile jõudes jagunesime rühmadeks ning asusime mängima looduselapse bingot. Kõige nobedamad leidsid ette antud aja jooksul 15 vajalikust esemest/asjast  koguni 14! Seejärel kinnitasime tervislike snäkkidega keha ning mängisime aktiivseid liikumismänge. Rõõmuhõisked kostsid kaugele! Mida aga arvasid oma esimesest klassiõhtu maigulisest õppekäigust lapsed ise:

„ Minule meeldis väga, et me ei vaadanud lihtsalt aknast välja, kuidas looduses on, vaid läksimegi ise loodusesse.“ (Saara Ronja)

“ Mulle meeldis mängida pistikumängu.“  (Olivia)

„Mulle meeldis mängida tagumist paari, siis jooksime Carmeniga kokku!“ (Hiie-Mari)

„Mulle meeldis loodusbingo mäng. Minu paariliseks oli Olivia.“ (Mariel)

„ Mulle meeldis ka loodusbingo, me tegime seda koos Sanderiga.“ (Hans Gustav)

„Mulle meeldis bingo koos Margarita ja Hiie- Mariga. Leidsime 12 asja, üks oli liiga suur (prügi). Meeldis ka tagumise paari mäng.“ (Carmen)

Kõik olid ühel meelel, et sellised õues õppimise tunde võiks olla rohkem.

1.klass ja õpetaja Tiina
VAATA (Tiina Kukk)

You may also like...