LAUATENNISE TURNIIR

Kooli liikumisaastaga seoses pöörame erilist tähelepanu õpilaste vahetundides aktiivsemaks ärgitamisele. Et vaibasaalis asuvad pinksilauad on usinalt kasutuses, tekkis mõte korraldada koolisisene võistlus. Idee kiideti õpilaste poolt heaks. Laud säeti üles ka algklasside korrusele, Vahur jagas vahetundidel nubludele mängutarkusi ning selgitas reegleid. Andsime paari nädala jagu aega harjutamiseks ning esmaspäeval, 15. oktoobril alustasime turniiriga.

Võistlustele registreerus kahes vanusegrupis (1.-4. kl ja 5.-9. klass) päris arvestatav hulk huvilisi. Mõnel nooremal ei pidanud siiski närv vastu ning viimasel hetkel loobuti mängust. Visamad selgitasid omavahel parimad. Polnud mingit vennaarmu, parim võitku! Kullipilguga kohtunikeks olid õpilased ise: algklassidel Vahur ja Kert, suurematel Mairo, Gen-Marten ning Andreas.

19. oktoobril, vaheaja eelsel kogunemisel andis direktor üle auga välja teenitud auhinnad: 1.-5. klassi õpilaste hulgas olid tublimad tüdrukud Johanna, Grete-Marie ja Helina, poistest Laur, Kregor ja Oskar Miko. Visalt osutasid võitjatele vastupanu Elsa, Tomi, Urmo, Erki, Ott ja Kristofer.

5.-9. klassi vapraid naissportlasi oli vaid 3, nemad selgitasidki omavahel paremiku: Liis, Aleyna ning Sirli. Noormeeste hulgas oli sõel tihedam, koguni 16 osalejat! Võitjatena väljusid võistlustulest Rasmus, Roland ning Andreas. Napilt pidid alla vanduma Gert, Rainer, Jörgen Arne, Silver, Romet, Mairo, Mattias, Marek Ander, Silver, Henri, Hannes, Kerret Robin, Siim- Kristjan. Tähtis pole võit, vaid osavõtt! Tublid olid kõik osalejad!

Tänati ka abiks olnud kohtunikke, õpetaja Janikat, kes turniiritabelid koostas ja väikse meeskonna abil alagrupid loosis ning maja perenaist Silvit, kes võidud-kaotused turniiritabelisse märkis. Loodetavasti mänguind turniiri lõppedes ei rauge ning huvilisi lisandub üha juurde. Kes teab, ehk muutub turniir traditsiooniks ….

Õpetaja Tiina Kukk
Vaata (Tiina Kukk)

You may also like...