SÕBRAPÄEV

Meie koolis toimus 14. veebruaril sõbrapäev. Selle ürituse korraldas kaheksas klass. Päev algas päikesepaisteliselt ja lumiselt, kõigil oli hea tuju.

Teise ja kolmanda tunni ajal vaatasid filmi lasteaed ja 1.-5. klassi õpilased. Vahetult enne seda sai iga õpilane lipiku, kuhu kirjutas enda arust kõige sõbralikuma õpilase ja õpetaja.

Spordisaalis oli ka fotonurk, kus sai vahetundide ajal pildistamas käia. Paljud kasutasid võimalust ning tulid ja tegid lahedaid pilte. Lisaks sellele oli meil igale õpilasele puhutud ka õhupall, aga tuli välja, et Pühajärve Põhikooli õpilastele ei paku õhupallid nii väga pinget. See-eest olid õhupallid väga lahedaks dekoratsiooniks piltidele.

Kuuenda ja seitsmenda tunni ajal vaatasid filmi vanemad klassid ja nemad valisid samamoodi kõige sõbralikuma õpilase ja õpetaja. Vaatasime filmi „Koera elu mõte“, mis oli vägagi emotsionaalne ja liigutas nii mõndagi pisarateni. Kõigil oli võimalus kaasa võtta toidupoolist, sest tegemist oli ikkagi piknik-kinoüritusega. Kohapeal toimus ka huvitav kaardimäng, mis nii mõnelegi vastumeelt oli.

Algklassid hääletasid enda lemmikõpilaseks Elsa ja õpetajaks õpetaja Janika. Suuremate klasside hääletusest selgus, et kõige sõbralikum õpilane on ikkagi Ats ja sõbralikumaks õpetajaks osutus õpetaja Peeter.

Päev sujus ladusalt ja minu arvates oli väga tore.

Sofia Nämi
8. klass

You may also like...