ROBOTEX 2016 INFOPÄEV VÕRU KREUTZWALDI KOOLIS

ROBOTEX 2016 INFOPÄEV VÕRU KREUTZWALDI KOOLIS

Neljapäeval, 15.septembril osalesid kolm robootikahuvilist Pühajärve kooli õpetajat Karin, Krista ja Lembi Robotex 2016 infopäeval.

Robotexi projektijuht Karl Laasik andis ülevaate võistluse ajaloost ja tulevikuplaanidest. Saime teadmisi Robotexil toimuvate võistluste kohta, mida sel aastal on koguni 23. Euroopa suurimale robotivõistlusele 2.-4.detsembril Tallinnas oodatakse osalema 2000 robotiehitajat ning 15 000 pealtvaatajat. Robotexil saab uudistada ka põneval interaktiivsel Tehnoloogianäitusel. Avastasime, et lisaks võistlustele on õpilastel võimalik osaleda kuuel loovtööde konkursil ning erinevates robootika töötubades.

Infopäeval sai tutvuda erinevate robotitega, oli ka droon. Kõiki soovijaid õpetati kasutama haridusrobotit Edison ning selgus tõsiasi, et roboti juhtimine ei pruugi olla nii keeruline kui kaugelt vaadates tundub.

Igal juhul tekitas võimalus roboteid oma käega katsuda ja neid ise programmeerida tõsise robootikapisiku, mida loodame edaspidi ka oma kooli õpilastele edasi anda!


Rohkem infot
SIIN

You may also like...