VALGAMAA KOOLIDE 2015. AASTA MAASTIKUTEATEJOOKSU KARIKAVÕISTLUSED

VALGAMAA KOOLIDE 2015. AASTA MAASTIKUTEATEJOOKSU KARIKAVÕISTLUSED

5. mail toimusid Valgamaa koolide algklassivõistkondade maastikuteatejooksu karikavõistlused Valgas.

Võistlustel peeti eraldi arvestust linna- ja maakoolide vahel. Linnakoolidest võtsid osa Otepää, Tõrva ja Valga Vene Gümnaasium ning Valga Põhikool mitme võistkonnaga. Maakoolidest olid kohal vaid Keeni Põhikool ning meie. Kavas oli 10x 60m pendelteatejooksud ning 10x 300m maastikuteatejooksud.

Pühajärve Põhikool  2.-3. klassi koosseisu kuulusid ning 1. koha saavutasid väga südikalt ja vapralt jooksnud 5 tüdrukut ning 5 poissi: Tuule-Liis Jaagant, Kristelle Kõiv, Aneth Kaileen Peterson, Eeva Mai Eensalu, Sonja Nämi, Gert Truupõld, Ander Alliksaar, Ruuben Jaagant, Siim-Kristjan Kutsar ja Roland Leopard.

Pühajärve Põhikooli 4.- 5. klassi võistkonda kuulusid ning 2. koha saavutasid samuti 10 tublit õpilast: Andreas Kiivit, Gen-Marten Paul, Rasmus Leopard, Mattias Toover, Andreas Peterson, Pipi Õun, Maria Lohk, Elisabeth Marleen Peterson, Liisa Mari Eensalu ja Sofia Nämi.

Tänan kõiki tubli osalemise eest võistlustel!
 

Janika Kilk

Vaata pilte (Janika Kilk)

You may also like...