SÕBRAPÄEV 

SÕBRAPÄEV 

13. veebruaril toimus Pühajärve Põhikoolis sõbrapäev. Selle korraldas 8. klass, kes valmistas päeva ette juba eelmisel õhtul, jäädes kauemaks kooli. Terve nädala jooksul küsitleti õpilasi ja õpetajaid, et selgitada välja kooli sõbralikum klass, õpilane ja õpetaja.

Hommikul kooli tulles avastas iga klass oma klassiruumist kommipaki, mis jagati sõbralikult klassikaaslaste vahel. Lisaks kaunistasid 8. klassi õpilased koolimaja seinad värviliste südametega ja igasse klassi riputati armsa tähendusega sõbrapäeva-teemaline sõnum või luuletus, mida kõik lugeda said.

Esimesel vahetunnil koguneti aulasse, et selgitada välja meie kooli kõige sõbralikum õpetaja, õpilane ja klass. Kõige sõbralikum õpilane on Hanna-Liis Kiho 9. klassist. Kõige sõbralikumaks õpetajaks osutus kehalise kasvatuse õpetaja Janika Kilk. Kooli kõige sõbralikumaks klassiks kuulutati 8. klass. Võitjad said endale 8. klassi kujundatud diplomi, šokolaadi ja pisikese südamekese.

Teise vahetunni ajal mindi aulasse, et teha üks suur kalliring, kus kalli liikus kalliga järgmisele. Pärast seda said kõik, kes soovisid, ka üksteisele veel kalli teha. 

Kokkuvõttes võib öelda, et päev oli väga tore ja meeldiv!

Anet Künnapuu ja Iti-Riin Jaagant

 

You may also like...